Ud af tunnelen med nye udgivelser

aug 24, 2022   //   by Morten Garnæs   //   blog  //  Ingen kommentarer

31. juli 2021 udkom singlen ‘Anastacia‘ – indspillet live i studiet med få overdubs efterfølgende – i den coronapause, vi alle har været underlagt. Sangen har været på repertoiret et stykke tid og vil helt sikkert være en del af et nyt indspilningsprojekt, når den tid kommer. Den findes på Spotify og alle andre steder.

I november 2021 kom så Time Machine, og inden længe følger Find Love.

I mellem- og post-corona-tiden er prøvet kræfter med små scener og haver, ligesom Walker i Middelfart og Vinduet i Sdr. Bjert har haft vellykkede besøg. Vi må dog konstatere, at afstanden mellem, hvad det egentlig burde koste og det, man som publikum vil give, er pænt stor. Det skal dog ikke forhindre os i at fortsætte med at nyde at spille sammen og for andre.

Der er også blevet lavet et fremragende bandpressebillede af Lasse Skov; ulempen ved det er dog, at besætningen altid ændrer sig umiddelbart efter. Mere om det siden.

Skriv en kommentar