Blog

2021 / 2022 er gået med færdiggørelse og udgivelse af indspilninger (Anastacia, Time Machine og Find Love) samt afholdelse af koncerter, dels hemmelige, dels på Walker, Middelfart og Vinduet, Sdr. Bjert. Alt gør vi gerne igen, for det har været gode oplevelser for både dem på scenen og dem i salen.

Der er udskiftet på tenorsaxofon, hvor Anders Hüche Jensen er indtrådt, samt på backing vocal, hvor Anne Mette Roest har taget over.

2020 er i sandhed et underligt år. Samtidig med at liv – og kulturliv – er på standby, har NightFlight afviklet tre koncerter – en udendørs havekoncert, et besøg på en efterskole og en koncert på det lillebitte, hyggelige PåTaget i Odense. Vi har en indspilning, der ligger og simrer, men ellers er vi meget i stand by-mode. Men lige pludselig …

Fredag d. 11. maj vender NightFlight Mk4 tilbage til Dexter, Odense – skarpe og festlige i både tekst og musik. Dog – der er en enkelt afløser på denne dag: Ingen ringere end Hans Mydtskov har lovet at hjælpe os igennem aftenen – det bliver en fornøjelse.